Notes de premsa

El Teatre Fortuny amplia les representacions de "Per fi sol"

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 12/01/2022
Carles Sans

El Teatre Fortuny de Reus ha ampliat les actuacions previstes de Carles Sans amb l'espectacle "Per fi sol". Després d'haver exhaurit les localitats de la representació del dissabte 5 de febrer, a les 20:30 h, que forma part de la nova programació del Fortuny per a aquest nou semestre, s'ha decidit programar una sessió més a les 18:00 h. 

En aquest espectacle, Carles Sans explica ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant l'època de Tricicle. A partir del dia 13 de gener es podran adquirir les localitats d'aquesta nova representació. Recordem que podeu fer-ho directament a la taquilla del teatre o bé al web www.teatrefortuny.cat

Carles Sans
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Carles Sans 212.9 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.