Notes de premsa

El Teatre Fortuny estrena la recuperació de “Tempesta Esvaïda”, una comèdia lírica en català de Joaquim Serra

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 14/06/2016
Imatge de l'acte de presentació de

El Teatre Fortuny ha presentat aquest dimarts l'espectacle “Tempesta Esvaïda”, una peça de teatre líric català amb música de Joaquim Serra i llibret de Carme Montoriol que s'interpretarà el 22 de juliol (21:00 h) per primera vegada després de la seva estrena el 7 de novembre de 1936 al Teatre Nou de Barcelona. Aquest esdeveniment històric és possible gràcies al Consorci del Teatre Fortuny, la Xarxa Transversal, el Departament de Cultura i l'Associació per a la Divulgació, l'Ensenyament i la Promoció de la Música Catalana.

En el muntatge escènic hi participaran l'Orquestra Camera Musicae i el cor Liedercamera, els quals posaran entre 80 i 90 persones damunt de l'escenari. La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Reus i vicepresidenta de la Xarxa Transversal de municipis, Montserrat Caelles, ha recordat que després de l'estrena a Reus aquest espectacle es podrà veure a Figueres (Alt Empordà) i Manresa (Bages).

El projecte impulsat des de l'Associació per a la Divulgació, l'Ensenyament i la Promoció de la Música Catalana inclou l'enregistrament de l'estrena a Reus i l'edició tant d'aquesta gravació com del llibret, a càrrec de l'editora musical FICTA.

A l'acte de presentació d'aquesta estrena hi han participat, a més de Montserrat Caelles, el director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural, Lluís Puig; la representant de l'ADEP, Rut Martínez; el representant de FICTA, Martí Ferrer i l'administrador del Consorci del Teatre Fortuny, Josep Margalef.

Imatge de l'acte de presentació de

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.