Notes de premsa

El Teatre Fortuny inverteix 30.000 euros en conservar i millorar les instal·lacions

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 5/07/2019
Treballs de manteniment Teatre Fortuny estiu 2019

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus inverteix 30.000 euros en conservar i millorar les instal·lacions, especialment a la part de l'escenari i els camerinos. Aquestes actuacions es duran a terme entre els mesos de juliol i l'agost, període de l'any en què l'espai escènic reusenc no té programació. 

Les accions de conservció i millora de dependències i instal·lacions consistiran en una acció de millora de pintura a la part de l'escenari i a tota la zona de camerinos. Es rehab ilitaran diverses zones de l'escenari i de la part corresponent a les sortides d'emergència del carrer de Boule que han quedat deteriorades pel pas del temps. Així doncs, a la part de l'escenari és on es durà a terme una major actuació de manteniment.

La conservació, reparació i també manteniment dels elements elèctrics i dels aparells d'il·luminació artística serà una de les parts destacades de l'actuació d'enguany, així com la restauració d'alguns elements arquitectònics que formen part de la sala. 

Aquest pla de millora de les instal·lacions i equipament del Teatre Fortuny es va iniciar l'any passat, amb una dotació de 70.000 euros, una inversió que va suposar, entre d'altres, la millora de la climatització de la sala i una part dels equips tècnics. Per aquest any, el pressupost destinat és de 30.000 euros. 

El Consorci del Teatre Fortuny ha finalitzat la seva temporada artística amb un notable increment d'espectacles i d'assistència d'espectadors. La programació ha estat valorada pels usuaris com de qualitat i variada, amb propostes diverses que han tingut una excel·lent acollida. 

Amb les millores i inversions pensades per dur a terme aquest estiu, el Teatre Fortuny adequarà les instal·lacions per afrontar la nova temporada de tardor que començarà el pròxim mes de setembre. La nova programació es pot consultar a la web del Teatre Fortuny o també a la dels Teatres de Reus.  

Treballs de manteniment Teatre Fortuny estiu 2019

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.