Notes de premsa

El Teatre Fortuny programa una segona funció de "Call me Orlando"

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 2/04/2024
Soraya Ávila i Ernest Feliu, espectacle

“Call me Orlando” és una versió lliure i en format teatral de la novel·la “Orlando”, de Virgina Woolf, en aquest cas interpretada per la Soraya Ávila i l’Ernest Feliu, dos intèrprets de la ciutat que posen veu i forma a aquesta producció Km0.

Parla d’una història del món transgènere. En aquest cas es toca d’una manera molt compromesa tant socialment com emocionalment o sòcio-culturalment i des d’un paràmetre de completa actualitat, amb un llenguatge escènic totalment contemporani en el qual qualsevol persona s’hi pot veure reflectida i podrà compartir la reflexió que s’hi fa. La temàtica es fa propera i convida a l’espectador a entrar al debat de forma proactiva.

El director Francesc Cerro, explica que “és una posada en escena molt contemporània en una versió molt fresca que treu ferro a les parts més pesades de la novel·la i se centra en el dret de qualsevol persona a estimar a qui vulgui i de ser qui vulgui ser, més enllà del gènere que se li assigna en néixer”.

El Teatre Fortuny ha programat una segona funció de l’espectacle el dissabte 6 d’abril, a les 20:30 h, després que les entrades del dia de l’estrena, el divendres dia 8 de març, estan exhaurides. La voluntat és que l’espectacle pugui fer gira per tot Catalunya a partir de la tardor.

El cicle “Reflexions en obert” de “Call me Orlando” es farà passat l’espectacle, perquè ambdós actors han considerat que per ser més enriquidor el debat és millor que el públic hagi vist primer el muntatge. Serà el dimarts 9 d’abril, a les 18:00 h, al mateix Teatre Fortuny de Reus.

Soraya Ávila i Ernest Feliu, espectacle

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.