Notes de premsa

El Teatre Fortuny suspèn tota l’activitat prevista per al mes d’abril

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 25/03/2020
Teatre Fortuny escenari

Els espectacles programats al Teatre Fortuny en el marc de la programació del 1r semestre es veu alterada atesa la situació general del país i les indicacions fetes pel Govern de l’Estat Espanyol amb motiu de les mesures de prevenció en relació al coronavirus Covid-19.

Així doncs, el Consorci del Teatre Fortuny es veu obligat a anunciar la suspensió temporal de la seva activitat artística i conseqüentment l’ajornament dels espectacles que estaven anunciats per la darrera quinzena de març passat i els de tot el mes d’abril.

Els espectacles afectats són:

  • “La dona del 600”  anunciada pel dia 13 de març pendent de nova data
  • “Rey Lear”  anunciada pel dia 17 de març pendent de nova data, possiblement el mes d’octubre
  • “Gala Centenari Royal Academy of Dance” anunciada pel dia 31 de març i ajornada  a l’11 de juliol de 2020 a les 21:00 h.
  • “Això ja ho he viscut” anunciada pel dia 31 de març pendent de nova data.
  • ”Otel.lo” Cicle Grans Mestres, anunciada pel dia 7 d’abril, pendent de nova data.
  • “Vespres amb Marta Matheu” anunciada pel dia 14 d’abril, pendent de nova data.
  • “Els músics de Bremen” anunciada pel dia 18 d’abril, pendent de nova data.
  • “El pare de la núvia... i potser del nuvi!” anunciada pels dies 21 i 22 d’abril i ajornada al 29 i 30 de setembre de 2020, amb els mateixos horaris de funció: dia 29, a les 21:00 h, i dia 30, a les 19:00 h)
  • “Viejo amigo Cicerón” anunciada pel dia 28 d’abril, pendent de nova data.

De tots els espectacles anunciats i dels quals no hi ha nova data, el Consorci del Teatre Fortuny està treballant per a la seva realització en una nova data. Us informarem puntualment mitjançat la nostra pàgina web www.teatrefortuny.cat així com de les xarxes socials i mitjans de comunicació.

El Teatre Fortuny reprendrà la seva activitat d’atenció al públic tan bon punt la situació generada pel Coronavirus ho permetin.

Teatre Fortuny escenari
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.