Notes de premsa

El TEBAC estrena un nou muntatge aquest cap de setmana al Bartrina

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 28/02/2020
«Esprin Breiquer (Spring Breaker)» de la companyia TEBAC
Roda de premsa de presentació del muntatge

La companyia Teatre Estable del Baix Camp estrena aquest cap de setmana al Teatre Bartrina de Reus un nou muntatge teatral "Esprin Breiquer (Spring Breaker), de Saúl Enríquez, dirigit per Jordi Vall Gendre. Se'n faran dues funcions, el dissabte 29 de febrer a les 21:00 h i l'endemà diumenge, 1 de març, a partir de les 18:00 h. 

"Esprin Breiquer" explica la història d'un retrobament d'amics que, després de 15 anys, volen viure un somni que no havien complert quan eren adolescents: viure una aventura sexual a l'Spring Break Ibiza, on tot promet sexe fàcil i alcohol sense parar. 

Però els personatges, pel que sembla, no estan convidats a la festa i aquest mar blau turquesa els exposa a enfrontar el que no han volgut o pogut solucionar, les seves pròpies vides. 

Es tracta d'una tendra i sòrdida comèdia sobre la solitud des del punt de vista dels homes. L'espectacle està interpretat per Eduard Mejías Montagut, David Pin Lasobras i Robert Rodríguez Fibla. 

Els preus de les entrades varia si la compra és anticipada o a taquilla, i oscil·la entre els 15 euros i els 6 euros. L'espectacle té una durada de 75 minuts. 

«Esprin Breiquer (Spring Breaker)» de la companyia TEBAC
Roda de premsa de presentació del muntatge

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.