Notes de premsa

El Trapezi 2023 estrenarà directores artístiques i es farà del 10 al 14 de maig

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 26/01/2023
Nova direcció artística Trapezi

L'empresa La Puça Espectacles serà l'encarregada de la direcció artística de la Fira de Circ de Catalunya Trapezi des d'aquesta edició del 2023 i fins al 2026. Les noves directores artístiques del Trapezi Reus estan ja immerses en preparar la programació d'enguany, que serà del 10 al 14 de maig. Són l’Alba Sarraute i Pons (Argentona 29 de juliol de 1982) pallassa, música i acròbata  i la Cristina Cazorla Fernández, actriu, presentadora i gestora cultural (20 d’abril de 1975). 

L’Alba es formà a l’escola de l’Aula de Teatre de Mataró i al Centre de les Arts del Circ de Rogelio Rivel de Barcelona, i es graduà a l’Academie de Cirque Contemporain Fratellini de Saint-Denis i la Cristina és llicenciada en Història de l’Art i titulada en Art Dramàtic-Teatre Musical per l’Escola Memory.

Dins el món de la direcció escènica, l’Alba signa diversos espectacles de circ i cabarets  i la Cristina de teatre familiar i jove i alhora recorren món trepitjant escenaris i carrer com a artistes. 

L’Alba fundà la seva pròpia companyia començant amb l’espectacle “Mirando a Yukali”, que és guardonat amb el premi públic del IV Festival Internacional de Pallasses d’Andorra i a la Fira de Teatre de Tàrrega. Destaquen altres espectacles com “La Diva”,” Desvariacions d’Otelo” i “Desdèmona”, actualment en gira.

La Cristina fundà el 1999 La Jarra Azul, entitat teatral juvenil que rep el 2011 la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona, i al 2003 Puça Espectacles, productora artística des d’on dirigeix festivals com Pallassòdrom, festival de pallassos i pallasses de Vila-seca (5 edicions), Circorts, festival de circ de Les Corts – Barcelona (6 edicions) i fa l’ajudantia de direcció artística  d’El Castell del Circ dins el marc del MAC, Mercè Arts de Carrer (10 edicions).

Nova direcció artística Trapezi
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.