Notes de premsa

Els abanderats de la Festa Major de Sant Pere

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 25/06/2004

Pere Codina, president de l’Associació d’Amics del Ferrocarril, Ramon Martí, president de la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia, i Joan M. Mallafrè, president dels Amics de Reus, portaran la bandera de la ciutat en la Processó Solemne de la diada de Sant Pere.

A les 17:45 h, les autoritats municipals en corporació, acompanyades dels grups festius, sortiran de la plaça del Mercadal i es dirigiran a la Prioral de Sant Pere per a la celebració del Solemne Ofici. En acabar l’Ofici, a les 19:30, s’inicia la Processó Solemne que finalitza a la plaça del Mercadal.
Dimarts al matí, estan convidats al tradicional esmorzar de Sant Pere les ONG que treballen des de Reus. Precisament seran dos representats d’aquestes entitats els encarregats d’encendre la tronada del matí: Maria Ferrater, del Comitè Òscar Romero, en representació del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de Reus, i Xavier Joanpere, en representació de la Coordinadora per la Pau de Reus i el Baix Camp.
D’altra banda, Jordi Valls, alcalde de Manresa, és aquest any el convidat d’honor de la Festa Major de Sant Pere. Jordi Valls participarà en els actes festius i institucionals que se celebraran dilluns 28 de juny, vigília de Sant Pere, acompanyarà els regidors de la corporacio en la tradicional anada a Completes, i encendrà la segona tronada de la Festa Major, prevista pels volts de les 22.30 h. Com és habitual, en la processó d’anada a Completes hi són també convidats els alcaldes del Baix Camp.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.