Notes de premsa

Els ajuntaments de Reus i Tarragona impulsen el programa de divulgació literària «Tinta negra»

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 26/09/2006

rees de Cultura dels Ajuntaments de Reus i Tarragona han impulsat la creació d’un programa de televisió divulgatiu i d’entreteniment que donarà a conèixer l’activitat literària que té lloc al Camp de Tarragona. Aquest dimarts, 26 de setembre, es podrà veure a Canal Reus TV el primer de la sèrie de 13 capítols d’aquest nou programa titulat «Tinta negra».

El programa tindrà els següents continguts:
. Reportatge: se centra en un tema relacionat amb el fet literari; es tractaran aspectes que tinguin paral·lelismes fora de la zona i enfocar-los des d’un punt de vista reflexiu que pugui interessar a un públic ampli en gustos i territorialment. Els reportatges previstos es dedicaran, en altres coses, al fenomen dels contacontes, a les revistes literàries del Camp de Tarragona, a divulgar l’activitat pel que fa a l’acció poètica, als tallers d’escriptura, a les editorials de la zona, etc.
. Entrevista: permet acostar-se a la personalitat i a l’obra d’un escriptor del Camp de Tarragona o de zones properes. Les entrevistes es faran als següents escriptors: Jordi Tiñena, Xavier Amorós, Margarida Aritzeta, Olga Xirinacs, Josep Antoni Baixeras, Joaquim Mallafrè, Jordi Cervera, M. Lluïsa Amorós, Francesc Cerrö, Àngel-Octavi Brunet, Rosa Pagès, Cinta Mulet i Adam Manyé.
. Novetats: presenta novetats editorials i internàutiques.
. L’opinió del lector: demana a un personatge conegut que recomani una lectura; durant tot el programa, a més, la gent del carrer també fa diverses recomanacions.
. Esquetx literari: escenifica una frase, un vers o una sentència d’algun escriptor de la literatura universal; aquest apartat permetrà donar a conèixer grups de joves creadors com Bràvium Teatre, el Col·lectiu de La Pell del Llavi, etc.
Calendari d’emissió: des del 26 de setembre fins al 26 de desembre de 2006.
Dies i hores d’emissió:
. Dimarts: 14.35 h, 16.35 h i 21.35 h
. Dissabtes: 10 h, 13 h i 19.30 h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.