Notes de premsa

Els comerciants de Reus, turistes per un dia

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 21/05/2019
Benvinguda al Gaudí Centre
Visita a la Casa Navàs
visita.jpg

Amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística de la ciutat durant l’estiu als establiments comercials de Reus i donat que en breu s’iniciarà la campanya d’estiu, l’Agència Reus Promoció ha organitzat dos «famtrips» adreçats als associats de les entitats comercials de Reus (Unió de Botiguers, El Tomb de Reus, l’Eix Comercial dels Passeig Prim Sunyer i Mercats de Reus) els dies 21 i 22 de maig.

D’aquesta manera es vol acostar al sector comercial els principals actius patrimonials i serveis turístics de la ciutat, ja que són prescriptors i informadors de primera ma de l’oferta i per tal que la puguin promocionar entre els seus clients.

Les visites s’inicien al Gaudí Centre amb una presentació de l’oferta turística i cultural de la ciutat i a continuació es realitzen les visites guiades al Gaudí Centre i la Casa Navàs.

Així doncs aquesta jornada de formació s'emmarca dins de les accions de promoció de l'Agència amb la intenció de donar a conèixer l’oferta turística de  la nostra ciutat, fruït de les peticions realitzades pels representants de les entitats comercials que formen part de la Taula de Comerç de Reus.

Benvinguda al Gaudí Centre
Visita a la Casa Navàs
visita.jpg
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.