Notes de premsa

Els mercats municipals redueixen l’horari mentre duri la situació d’emergència

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 25/03/2020
Façana Mercat Central

El Comitè d’Emergència de l’Ajuntament de Reus ha acceptat aquest dimecres 25 de març la petició dels paradistes del Mercat Central i del Mercat del Carrilet per reduir l’horari de venda al públic mentre duri la situació d’emergència causada per la pandèmia.

Així, a partir d’aquest divendres 27 de març els mercats municipals només obriran fins al migdia. El nou horari de cada mercat és el següent:

  • Mercat Central: de dilluns a dissabte de 8 a 14 h
  • Mercat del Carrilet: de dilluns a dissabte de 7:30 a 14 h

Aquesta demanda arriba després de la poca afluència de clients als dos mercats el passat divendres a la tarda i per espaiar la disponibilitat de treballadors a les parades.

El Mercat Central, el Mercat del Carrilet i també el Mercat del Camp es mantenen oberts per garantir l’abastiment de productes frescos d’alimentació. Els paradistes segueixen les mesures de prevenció. Pel que fa als clients, es recorda que cal anar a comprar de manera individual, mantenir les distàncies de seguretat i evitar aglomeracions, sense tocar cap producte de les parades i, si és possible, pagar amb targeta de crèdit per evitar l’ús de diners.

Des de Mercats de Reus es recomana trucar abans a la parada per encarregar la comanda i reduir així al màxim el temps d’espera per fer la compra. Des de Reus Mobilitat i Serveis, l’empresa municipal que gestiona els Mercats de Reus, s’ha habilitat un servei per donar informació als clients: per qualsevol informació referent a les parades del Central o del Carrilet es pot trucar al 977 300 006 i prémer l’opció 4 (aquest telèfon està operatiu de dilluns a divendres de 9 a 13:30 h). També es mantenen actives les xarxes socials dels Mercats de Reus a twitter, Instagram i Facebook des d’on s’informa de qualsevol novetat.

Façana Mercat Central
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.