Notes de premsa

Els museus i centres d’art de Reus canvien els seus horaris

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

gidoria de Cultura unifica els dies d’obertura de tots els museus i centres d’art. Per aquest motiu, a partir del diumenge 4 de desembre el Museu d’Art i Història i el Centre de la Imatge de Mas Iglesias restaran tancats els diumenges i festius al matí, ja que són els dia amb menys afluència de gent. Els dilluns ja estaven tancats prèviament a aquesta modificació d’obertura.

A banda, a partir del 13 de desembre, el Museu d’Art i Història de Reus, el Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca i el Centre de la Imatge de Mas Iglesias obriran les seves portes de dimarts a dissabte de 10:30 a 13:30 h i de 17:00 a 19:00 h. Tot i així, els centres escolars que vulguin realitzar una visita en hores lectives a les tardes, ho podran fer concertant una visita prèviament.

La regidoria ha pres aquestes decisions per fer compatible l’optimització de recursos amb la mínima afectació als usuaris. 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.