Notes de premsa

Els nivells d'ozó enregistrats a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 12/06/2003

El departament de Medi Ambient de la Generalitat ha comunicat aquest migdia que a Reus i altres poblacions del Camp de Tarragona s'han enregistrat aquest matí nivells d'ozó superiors als habituals. Concretament, a la ciutat de Reus a les 11:00h s'han detectat 284 micrograms d'ozó per metre cúbic, dada que supera el llindar d'alerta a la població.

La concentració d'ozó pot causar molèsties en persones que pateixen malalties respiratòries. Per aquest motiu i com a prevenció es recomana a les persones més sensibles a la contaminació atmosfèrica que eviten estades llargues o fer esforços físics prolongats a l'aire lliure, sobretot entre les 12:00 h i les 18:00 h. Aquest avís s'adreça especialment a les persones asmàtiques o que pateixen problemes respiratoris.
Segons el Departament de Medi Ambient de la Generalitat, l'augment moderat d'ozó és a causa del reformarçament de les condicions anticiclòniques i l'estabilitat atmosfèrica, amb altes temperatures.
L'Ajuntament de Reus mantindrà informada la població si es torna a produir un episodi similar.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.