Notes de premsa

Els pàrquings municipals continuen a 4 euros el dia el 2022, el mateix import que el 2013

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 10/12/2021
Cartell pàrquings 4 euros

L'Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, ha decidit mantenir per 9è any consecutiu la tarifa reduïda d'aparcament, amb un màxim diari de 4 euros.

Aquesta tarifa es manté vigent des de desembre de 2013, quan es va reduir de 8 a 4 euros l'import màxim en els pàrquings de la xarxa municipal.

Marina Berasategui, regidora d’Urbanisme i presidenta de Reus Mobilitat i Serveis afirma: «Amb  aquesta acció confirmem l'aposta per millorar la mobilitat a la ciutat també a través de la xarxa municipal d’aparcaments, dirigint els vehicles directament als pàrquings i descongestionant de trànsit la via pública i donant prioritat als vianants. Amb un màxim diari de només 4 euros, a Reus continua sent més barat aparcar sota terra que fer-ho a les places de zona blava en superfície.»

El màxim diari de 4 euros és aplicable a tota la xarxa d’aparcaments subterranis menys al pàrquing Tecnoparc, on el preu és de només 2 euros al dia.

La xarxa municipal d'aparcaments disposa de més de 4.400 places repartides en 10 pàrquings: 

  • Pàrquing Oques                                  450 places
  • Pàrquing Baluard                                 100 places
  • Pàrquing Llibertat                               900 places
  • Pàrquing La Fira Centre Comercial        900 places
  • Pàrquing Pastoreta                              250 places
  • Pàrquing Sant Ferran                            80 places
  • Pàrquing Carrilet                                 300 places
  • Pàrquing Passeig Prim                         230 places
  • Pàrquing Hospital                                650 places
  • Pàrquing Tecnoparc                             580 places
Cartell pàrquings 4 euros

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.