Notes de premsa

Els Pressupostos participatius 2018 fan realitat la reforma de la plaça del Bisbe Grau, al barri del Carme

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dissabte, 9/02/2019
Foto de l'acte
Foto de l'acte

L’Ajuntament de Reus, a través de la Brigada Municipal, ha finalitzat els treballs de reforma i millora de la plaça del Bisbe Grau, al barri del Carme, un projecte que ha estat possible gràcies al fet que va ser una de les propostes votades per la ciutadania durant la primera edició dels Pressupostos participatius, corresponent a la convocatòria 2018. L'alcalde, Carles Pellicer, acompanyat de la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, i altres membres del consistori i representants veïnals, ha presidit aquest dissabte la presentació pública d'aquestes millores.

Amb un pressupost de 15.000 euros, la reforma de la plaça del Bisbe Grau es va escollir com a Petit projecte i ha experimentat la renovació del paviment, la millora de les dues parets adjacents, el canvi d’ubicació del monument al bisbe Grau, la renovació de l’enllumenat per guanyar visibilitat, la col·locació de bancs i d’una paperera.

Durant les darreres setmanes s'han presentat als veïns i a la ciutadania en general diferents projectes escollits en el procés de Pressupostos participatius 2018 que són d'imminent execució o s'han finalitzat. Aquest és el cas de la millora del darrer tram del barranc de l'Escorial, del projecte de millora de l'accés a l'Escola la Vitxeta, de la reforma de la plaça d'Àngel Guimerà o els treballs que s'han realitzat al parc infantil adaptat del barri Montserrat.

Foto de l'acte
Foto de l'acte
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Foto de l'acte 3409.4 KB
Tipus de fitxer Foto de l'acte 1727.9 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.