Notes de premsa

Els Síndics Municipals de Greuges de Catalunya es reuneixen a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 27/10/2003

dimarts, 28 d'octubre, se celebrarà a Reus una reunió de treball a la qual estan convocats tots els Síndics Municipals de Greuges de Catalunya. Aquesta trobada es farà a REDESSA, de 10:30 h a 14:00 h.

Sobre la taula, els assistents es trobaran aspectes a tractar com la difusió de la figura de la sindicatura, la proposta de creació d'una comissió per millorar el redactat de la llei de règim local que regula aquesta institució i l'elaboració d'una proposta de carta als municipis que no disposen de síndic per oferir-los assessorament. Els assistents atendran els mitjans de comunicació interessats a les 12:00 h, a REDESSA.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.