Notes de premsa

“Els testimonis de Putin”, al Documental del Mes de gener del CIMIR

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 14/01/2020
Cartell de

Aquest dijous 16 de gener a les 19:00 h, tindrà lloc al Centre de la Imatge Mas Iglesias la projecció del Documental del Mes de gener. El film que es projectarà és “Els testimonis de Putin”, una obra del director Vitaly Mansky que ha estat guardonada amb diversos premis. Amb aquesta primera projecció de l'any, el CIMIR canvia de dimarts a dijous el dia de la setmana del Documental del Mes.

El 31 de desembre de 1999 Rússia va conèixer el seu nou i actual president: Vladimir Putin. A través dels testimonis, com el de l’antic secretari general de la URSS Mikhail Gorbatxov, Mansky explica la història sobre com l’actual president va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades. El director ens descobreix les veritables causes i conseqüències de l’operació Successor, l’entramat polític que va fer pujar Putin al poder. Mansky havia estat contractat per seguir i filmar la primera campanya del polític que ben aviat es convertiria en un dels líders més controvertits en l’actualitat.

La pel·lícula està rodada a Letònia, Suïssa, República Txeca i dura 102 minuts. S’emetrà en versió original (rus), subtitulada en català. L’entrada serà gratuïta.

 

Cartell de
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.