Notes de premsa

Empar Pont assisteix al lliurament de les Creus de Sant Jordi que enguany distingeixen els Xiquets de Reus i l’empresari Antoni Pont

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 22/09/2006

imera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Reus, Empar Pont, assisitirà a l’acte de lliurament de les Creus de Sant Jordi que es farà el pròxim dilluns, 25 de setembre, a les 19:00 h, al Gran Teatre del Liceu.

Enguany, la Generalitat ha distingit 63 personalitats i 15 entitats, entre els quals la Colla Castellera dels Xiquets de Reus i l’empresari reusenc Antoni Pont.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.