Notes de premsa

En marxa la reforma del carrer de Roger de Llúria, segona fase del Pla de Barris de Sol i Vista

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 24/07/2019
Obres remodelació del carrer Roger de Llúria

La segona fase del Pla de Barris de Sol i Vista, la reforma del carrer de Roger de Llúria, ja és visible aquesta setmana des que les obres van començar oficialment el passat dimecres 17 de juliol. Les obres afecten el tram del vial fins al carrer Josep Iglésies i Fort. El pressupost d'adjudicació de l'obra és de 186.194,80 euros (IVA inclòs) i es preveu que es realitzi en un termini de 4 mesos. L'actuació està adjudiucada a l'empresa Auxiliar de firmes y carreteras (AFICSA).

La remodelació del carrer Roger de Llúria manté el sentit de circulació existent amb dos sentits, al tram des de la carretera d’Alcolea fins al carrer Josep Iglesias Fort; i preveu direcció única sentit a la resta del carrer. La solució projectada amplia les voreres seguint els criteris recollits al Pla de mobilitat urbana de Reus , i dotant-lo de unes característiques similars als carrers recentment remodelats, amb vorades de granit, paviment de voreres de panot/terratzo i paviment asfàltic. Les seccions s’han dissenyat en base a donar una major comoditat als vianants, i adaptades a persones amb mobilitat reduïda, augmentant l’amplada de les voreres actuals. L’actuació inclou també obres en els sistema de sanejament, enllumenat i jardineria, en aquest sentit exemplars de Laurus Nobilis.

L'obra s’executa en el marc del Pla de Barris, una vegada el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya va anunciar la pròrroga fins a 31 de desembre de 2019 dels projectes beneficiats per la convocatòria de 2009.

Obres remodelació del carrer Roger de Llúria

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.