Notes de premsa

Es busquen families per acollir nens sahrauís a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 2/05/2005

Reus tornarà acollir aquest 2005 nens i nenes sahrauís en les colònies organitzades per l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí, amb la col·laboració de la regidoria de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Reus. Aquelles persones que vulguin participar-hi com a família acollidora es poden posar en contacte amb la regidoria de Solidaritat i Cooperació de 8:00 h a 15:00 h, al telèfon 901 112 113.

El projecte de colònies per a infants sahrauís és un programa d'acolliment solidari, reivindicatiu i de sensibilització social que neix com a conseqüència d'una situació política injusta.
Amb les colònies es pretén:
- Possibilitar la sortida dels infants sahrauís dels campaments de refugiats a l'estiu quan les altes temperatures comporten unes condicions de vida molt difícils.
- Donar a conèixer la realitat del poble sahrauí mitjançant els infants participants a les colònies i la seva relació amb les famílies catalanes.
- Dur a terme intercanvis culturals entre els infants dels dos pobles i llurs famílies.
- Facilitar l'accés sanitari generalista a tots els infants que vénen i especialitzat a tots aquells que ho necessitin.
- Donar suport al procés d'autodeterminació del poble sahrauí.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.