Notes de premsa

Exhaurides les entrades per a les visites nocturnes al Cementiri General de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 17/10/2019
Cementiri General de Reus Visites nocturnes

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha exhaurit les entrades pel cicle de visites nocturnes al Cementiri General de Reus, que enguany arriba a la onzena edició. Les entrades, gratuïtes, es podien reservar des d'aquest dijous, 17 d'octubre a les 9:00h; i en pocs minuts s'han exhaurit. En total hi havia 450 places disponibles.

Enguany, per segon any consecutiu, la reserva de les entrades s'havia de fer de manera telemàtica, a través del web de l'empresa municipal. En el moment de realitzar el tràmit, només es podien reservar fins a quatre invitacions per persona.

Arran de la bona acollida que aquesta activitat ha rebut per part dels participants en edicions anteriors, enguany es van incrementar el nombre de sessions diàries, fins a les tres actuals. Les dates fixades per aquest edició són els dies 22, 23 i 24 d’octubre; i els horaris, a les 19:30h, les 20:45 h i les 22:00h.

El cicle de visites nocturnes al Cementiri General de Reus es porta a terme coincidint amb la proximitat de la celebració de Tots Sants, i té com a objectiu principal donar a conèixer el patrimoni cultural de l'equipament funerari municipal. La comopanyia de Teatre La Gata Borda és l’encarregada de guiar temàticament el recorregut pel cementiri reusenc.

Les visites nocturnes, gratuïtes, obertes al públic, tenen com a finalitat divulgar l'important patrimoni del cementiri de la ciutat, i donar a conèixer la seva riquesa històrico-artística. Un patrimoni viu que ha aconseguit un gran reconeixement gràcies a la rellevància de les obres artístiques que s’hi conserven i a les diverses accions realitzades per tal de divulgar-lo.

Cal destacar que alguna de les efemèrides que es destacaran en aquesta edició de les vistes nocturnes serà el 150è aniversari de la mort de Josep Sardà i Cailà, advocat i polític liberal reusenc que, amb el seu llegat, va fer possible la construcció del cementiri l’any 1871. Hi haurà també un record que s’emmarcarà dins la celebració de l’Any Roseta Mauri.

Cementiri General de Reus Visites nocturnes
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.