Notes de premsa

Exposició de pessebre i de diorames a la Capsa Gaudí

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/12/2004

Dins dels actes programats amb motiu de la Campanya de Nadal de Reus que organitza el Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus, avui dimecres dia 15 de desembre a les 20 h, fins al dilluns 5 de gener, a la futura Capsa Gaudí (plaça del Mercadal, 3) s’obrirà al públic l’exposició del pessebre i dels diorames que realitza l’Associació Pessebrista de Reus.

En aquesta dinovena edició l’associació exposa un pessebre de 28 m2, realitzat a la manera tradicional, amb suro i molsa, arena, aigua... com es feien i es continuen fent a les cases particulars que mantenen aquesta tradició.
A banda, també es podran veure 9 diorames, realitzats per socis de l’Associació pessebrista de Reus, que recreen diferent escenes bíbliques a l’entorn del naixement, infància i vida de Jesús. A l’exposició també es podran veure 2 vitrines amb figures de pessebre d’altres procedències.
A partir del dimarts dia 21 de desembre es podrà veure l’exposició dels guanyadors del concurs de dibuix per alumnes de 3 a 16 anys de les escoles de Reus que també organitza l’Associació pessebrista.
Els horaris d’obertura al públic de l’exposició són els següents: de dilluns a diumenge d’11 a 13’30 h i de 17 a 20’30 h. Els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener, l’exposició romandrà oberta de 12 a 14 h i de 18 a 21 h.
L’exposició del pessebre de l’Associació pessebrista de Reus es fa amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.