Notes de premsa

Exposició del cens electoral

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 11/03/2019

Amb motiu de la celebració d’Eleccions Generals el proper 28 d’abril, es posa en coneixement general que els dies laborables dins termini comprés entre l’11 i el 18 de març, ambdós inclosos, es podrà consultar el cens electoral amb la finalitat de poder formular reclamació sobre la inclusió o exclusió al cens electoral que ha estat tancat a data 01/01/2019 i que inclou els moviments padronals fets fins el 28/12/2018.

La consulta es podrà fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana situada a la planta baixa del Palau Municipal (Pl. Mercadal, 1) amb horari d’atenció al públic de dilluns a dijous de 8.30 a 14h i de de 16.00 a 18h i divendres de 8,30 a 14h.

Durant el període  més amunt esmentat, es podrà sol·licitar l’exclusió/inclusió a les còpies del cens electorals que es faciliten als responsables de les candidatures per a realitzar enviaments postals de propaganda electoral. La sol·licitud es pot formular per internet https://sede.ine.gob.es/oposicionPartidos

Al llarg de  tot el període electoral, l’Oficina del Cens Electoral estableix un servei d’informació al públic. L’horari de consultes telefòniques serà, de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores; els telèfons per a consultes són: 977 24 96 62,  977 24 85 78 i el fax 977 21 33 40; també es podran fer consultes al telèfon 901-101-900.   

Les persones que disposin de certificat electrònic acceptat per la seu electrònica de l’Institut Nacional d’Estadística, poden consultar les seves dades censals a l’adreça: https://sede.ine.gob.es

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.