Notes de premsa

Exposició del cens electoral amb motiu del sorteig de candidats a jurat popular

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 9/09/2022
Façana Ajuntament de Reus

Amb motiu del sorteig per a candidats a jurat popular que l'Audiència Provincial de Tarragona realitzarà el 21 de setembre, l’Ajuntament de Reus informa que, durant el període comprès entre el 12 i el 20 de setembre (ambdós inclosos), es podrà consultar el Cens electoral, en compliment a l’article 13.2 de la Llei Orgànica 5/1995 del Tribunal del Jurat. La consulta es podrà fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de la plaça del Mercadal prèvia cita trucant al 97701010.

El sorteig de les persones que seran membres del jurat popular serà públic i es realitzarà el proper dia 21 de setembre a l’Audiència Provincial de Tarragona.

Façana Ajuntament de Reus
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.