Notes de premsa

Exposició dels treballs fets per l’alumnat del taller de ceràmica de Mas Carandell

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 17/07/2006

arandell oferirà una mostra de les peces elaborades per l’alumnat del primer curs del Taller [art en fang] aquest dilluns, 17 de juliol, de 18:00 h a 20:00 h al seu aulari. El primer dels tres cursos de professionalització previstos del Taller [art en fang] ha tingut per objectiu que els futurs ceramistes aprenguin les tècniques més habituals de treball i decoració del fang, i que coneguin tècniques pròpies de la història ceramista de Reus, fins i tot tècniques avançades d’especialització, algunes exclusives de la Neus Segrià.

Aquesta acció, programada com un itinerari formatiu nou de l’exercici acadèmic 2005/06 amb la voluntat de fomentar la cultura de l’art de la ceràmica i a la vegada oferir noves alternatives de formació en especialitats professionals diverses, ha permès a les persones participants treballar diferents tècniques que van del fang vermell fins al gres i la porcellana, i ha inclòs nocions bàsiques de decoració de la ceràmica per mitjà del dibuix, l’esmalt i el baix relleu, i fins i tot han pogut iniciar-se en l’ús del torn.
Aquesta activitat s’ha dut a terme enguany amb el suport de la Fundació REDDIS, que juntament amb Mas Carandell han aportat equipaments i instal·lacions necessàries per a fer-lo possible. El proper curs la Fundació Mas Carandell oferirà continuïtat a aquesta oferta formativa amb els dos primers nivells i es preveu ampliar i adaptar els espais utilitzats per adequar-se a les necessitats específiques del taller.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.