Notes de premsa

Exposició «Origen» i presentació del vi «Secrets de Mar», en el marc de "Reus Ciutat de la Música 2018"

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 13/09/2018
Vi

La Galeria d'Art Anquin's de Reus acollirà aquest divendres, a partir de les 19:30h, una vetllada cultural especial amb motiu de la commemoració a la ciutat de Reus Ciutat de la Música 2018.

Per un costat s'inaugurarà l'exposició de Joan Vila-Grau «Origen. La llum de la Sagrada Família» i, per l'altre, es presentarà el vi «Secrets de Mar» de Clos Galena, l'etiqueta del qual és obra de l'artista Mònica Castany, i que s'afegeix a Reus Ciutat de la Música.

També i en el marc dels actes especials de la commemoració, durant la inauguració hi haurà una actuació musical de jazz a càrrec del reusenc Gerard Marsal.

Aquesta inauguració forma part dels actes previs organitzats a la ciutat amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia i inaugura la temporada d'exposicions de la sala reusenca. Al llarg de 18 anys, l'artista Joan Vila-Grau ha realitzat els dissenys dels vitralls de la basílica de la Sagrada Família, creant un gran corpus d'aquarel·les que s'exposaran a Reus fins al dia 17 d'octubre.

Vi
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.