Notes de premsa

Felicitació de l’alcalde de Reus a la candidatura Tarragona 2017

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

alde de Reus, Carles Pellicer, en nom de l’Ajuntament de Reus, felicita la ciutat de Tarragona i el conjunt de la candidatura Tarragona 2017 per haver estat escollida aquest dissabte 15 d’octubre seu dels Jocs Mediterranis. Tarragona recull els fruits d’una candidatura sòlida, realista i engrescadora per acollir aquest esdeveniment esportiu, amb la qual l’Ajuntament i la societat civil de Reus s’hi sent plenament implicada.

L’elecció de Tarragona és un èxit de tots els integrants de la candidatura i un reconeixement a la capacitat d’esforç, de col·laboració i de treball en equip que ha permès presentar una candidatura molt potent. Tarragona lidera un projecte d’abast territorial que ha sabut aprofitar la gran oportunitat de posar d’acord tots els agents implicats en un objectiu comú.

Els Jocs Mediterranis del 2017 són un motor del progrés de la nostra societat, i una oportunitat per obrir-se als pobles del Mediterrani, i a posicionar Tarragona, Reus i la resta de la candidatura a nivell internacional.

El 2017, Reus contribuirà a l’èxit dels jocs demostrant tot el potencial organitzatiu com a seu dels partits de handbol i futbol; que es disputaran al Pavelló Olímpic Municipal, l’Estadi Municipal de Futbol, i el futur pavelló municipal El Molinet.

Però Reus aportarà molt més que unes instal·lacions esportives i unes infraestructures. Aportarà la seva experiència, com ja ha demostrat al llarg de la història amb l’organització de nombrosos esdeveniments esportius de primer nivell com el Jocs Olímpics de 1992, els Specyal Olímpics de 1996 i el Campionat Mundial d'Hoquei sobre patins 1999, entre altres.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.