Notes de premsa

Festa de benvinguda als infants sahrauís que passen l’estiu a Reus i als voltants

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 12/07/2006

s, 13 de juliol, de les 18:00 h a les 20:00 h a La Palma (C/Ample, 75 ) hi haurà el berenar de benvinguda als nens i nenes sahrauís que passen l'estiu a Catalunya. A Reus aquest any han vingut 13 infants (8 nenes i 5 nens) i en total a Catalunya 750.

A part del berenar i la trobada amb les famílies també hi haurà el grup d'animació infantil, Picarols, que farà l'espectacle "Maco perquè sí", un espectacle interactiu en què, a través de cançons, danses i jocs, endinsarà a tothom en situacions inimaginables.
A la trobada hi participaran els nens que estan a Reus, Alcover, Riudoms i Cambrils.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.