Notes de premsa

Festa de cloenda del projecte Almara, per a la integració de dones immigrants

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 7/06/2006

Demà dijous, 8 de juny, una festa a La Palma clourà el curs del projecte Almara, un programa en el qual han participant prop de 200 dones immigrants, per aprendre la llengua i els costums catalans. El projecte Almara també busca l’acostament de la població immigrada i l’autòctona i afavorir la convivència i el coneixement mutu.

Almara és una iniciativa possible gràcies al treball comú de les Regidories de Serveis Socials i Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus, l’IMFE, Càrites, les Àrees Bàsiques de Salut, Centre de Normalització Lingüística i la Fundació Pont i Gol.
La festa es farà a la Palma de 16:00 h a 19:00 h. Hi haurà música de diferents països.
Programa
De 16:00 h a 17:00 h - Actuació d’un grup d’animació: La Tresca i la Verdesca.
Tast dels diferents plats, aportats per les persones participants i de menjars típics de Catalunya.
De 17:30 h a 18:00 h - Ball dels Gegants de l’associació l’Harmonia del Carme.
A les 18:15 h - Explicació de la tradició del ball de bastons i a les 18:30 h, demostració de ball de bastons amb grallers i timbals.
Final de festa de tots els grups.
A la festa hi participaran les dones del projecte Almara, acompanyades dels seus fills.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.