Notes de premsa

Final de curs de l'escola municipal de persones adultes Marta Mata

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 10/06/2003

Demà dimecres, 11 de juny, a la Palma, a les 18:30 h, se celebrarà la festa final de curs de l'Escola Municipal de Persones Adultes Marta Mata. Durant l'acte es lliuraran els diplomes d'assistència. També es farà la projecció de fotografies de diferents activitats realitzades a l'Escola des del 1997, quan es va crear l'escola d'adults Marta Mata, fins al 2003.

La festa acabarà amb un sopar amenitzat amb música en directe. L'Escola Marta Mata té una matrícula anual d'uns 550 alumnes repartits entre els cursos d'Etapa Instrumental I, II i III; Graduat en Educació Secundària; Aprenentatge de la Llengua a través de la teoria del carnet de conduir i català i castellà per a persones estrangeres.
També es fa la preparació per a les proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà, Cicles Formatius de Grau Superior i Accés a la Universitat per a majors de 25 anys, amb uns resultats, en la convocatòria del 2003, d'un 50% d'aprovats en l'accés a la universitat, un 69% al grau mitjà i d'un 75%, als cicles formatius de grau superior.
La matriculació per al proper curs s'obrirà el 23 de juny. Per a més informació, cal concertar entrevista al 977 33 18 37 o personalment, al carrer Terol 1, Barri Gaudí.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.