Notes de premsa

Finalitza la millora del barranc de l’Escorial, inclosa en els Pressupostos Participatius 2018

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 31/07/2019
Visita Barranc de l'Escorial
Barranc de l'Escorial
Barranc de l'Escorial
Barranc de l'Escorial

L’Ajuntament de Reus ha finalitzat les obres de millora del barranc de l’Escorial, incloses en els Pressupostos Participatius 2018. L’actuació realitzada ha consolidat i dignificat l’entorn, amb una intervenció pensada perquè els veïns  puguin gaudir plenament aquest espai.

Aquest objectiu s’ha assolit amb l’execució d’un projecte que, a més de mantenir les característiques del passatge, ha buscat a la vegada afegir nous valors: la comoditat dels usuaris i l’adaptació a la circulació de vianants i bicicletes.

Entre d’altres millores, s’han arranjat els talussos del barranc i el conjunt del sòl en tot el recorregut, de manera que ara s’hi pot passejar. També s’han adequat parts del nou vial com a placetes.

El projecte s’ha d’executat en el tram entre el carrer de Puertollano i l’esplanada del camp de futbol del barri Montserrat. Les obres van ser adjudicades a l’empresa Construccions Vinaixa, amb un pressupost de 77.187 euros.

La millora del barranc de l’Escorial era una reclamació històrica dels veïns del barri Montserrat, que en els darrers anys s’ha anat executant a trams i reconvertint l’antic barranc en vials transitables. S’assoleix així l’objectiu de recuperar un espai residual per dotar el barri d’una nova zona amb potencialitat pel gaudi dels veïns.

L'arranjament del barranc va ser una proposta de Domingo Martínez Murcia al procés per a l'elaboració dels Pressupostos Participatius 2018, i va ser escollit en l'apartat de grans projectes.

L'estat de tots els projectes seleccionats en aquesta edició es pot consultar https://participa.reus.cat/processes/pressupost-participatiu/f/19/

Visita Barranc de l'Escorial
Barranc de l'Escorial
Barranc de l'Escorial
Barranc de l'Escorial
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.