Notes de premsa

Finalitzen les representacions de l'espectacle de La Vella Quaresma a les escoles

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 26/03/2021
La Vella Quaresma 2021

Les representacions de l'espectacle de La Vella Quaresma a les escoles d'enguany han finalitzat aquest divendres al matí. Aquest 2021 s'ha dut a terme en un nou format ateses les recomancions sanitàries decretades arran de la COVID19 i enlloc de fer-se l'espectacle a les Peixateries Velles, ha estat el Carni i els músics que l'acompanyen els que s'han desplaçat per les escoles, evitant així el moviment dels escolars i la barreja dels grups bombolla. 

En total La Vella Quaresma ha visitat 24 escoles i han pogut veure l'espectacle 169 grups escolars, entre P3 i 2n (d'educació infantil i primària). El total de nens i nenes que ho han pogut veure són 4.225 alumnes.

El regidor de Cultura i Política Lingüística i d'Educació de l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, ha explicat que "totes les escoles han estat molt contentes de rebre l'espectacle. Hem constatat a més que enguany hi ha hagut escoles que no havien participat mai al programa educatiu de La Vella Quaresma perquè no s'havien pogut desplaçar a les Peixateries i, en canvi, enguany ho han pogut gaudir perquè hem estat nosaltres els que ens hem desplaçat". 

Les restriccions sanitàries i l'adaptació de l'espectacle ha fet que enguany no hi hagin hagut serradors i serradores convidats. Únicament a l'escola Cèlia Artiga hi va poder anar la il·lustradora de La Vella Quaresma d'enguany, Clàudia Fernández. Els encarregats de serrar les cames a la Vella Quaresma han estat mestres de les escoles, ajudades pels infants i pel mateix Carni. 

L'espectacle enguany ha durat uns 25 minuts i s'han repartit les funcions en 8 dies, a raó de 6 setmanes i fent 3 escoles cada dia. El regidor de Cultura i Política Lingüística ha assistit a diverses de les funcions, inclosa la darrera per tal d'acomiadar el Carni fins l'any vinent. 

La Vella Quaresma 2021
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.