Notes de premsa

firaReus acull el IV Simposi Internacional d'Enoturisme

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 16/10/2019
Cartell Simposi Enoturisme

Els pròxims 21 i 22 d’octubre firaReus acull el IV Simposi Internacional d’Enoturisme, que organitza conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili i la Diputació de Tarragona.

Aprofitant la infraestructura del Wintour Erasmus Mundus Master on Wine Tourism Innovation que es fa conjuntament amb les universitats de Porto i Bordeus, a més de la Universitat Rovira i Virgili, s'ofereix als agents del territori (especialment als cellers o els interessats en el desenvolupament de l'enoturisme), la possibilitat de compartir amb els alumnes de 17 països els 'Nous Horitzons per l'Enoturisme'.

En aquest seminari, es presentaran nous instruments de comunicació i màrqueting i s'indicaran pautes per incorporar-los a les empreses productores de vi, per tal de ser també productores d'experiències enoturístiques i així, poder adaptar els productes als diferents mercats.

El seminari està pensat per aportar elements de reflexió que facilitin la creació de productes enoturístics, detectar elements clau a tenir en compte en les propostes de turisme del vi i orientar-los en formes de comercialització eficient.

PROGRAMA DEL SIMPOSI:

21 d'octubre: LES NOVES TENDÈNCIES

9 h Acreditacions

9.15 h Benvinguda i presentació del Simposi

9.30 h "Alguns dels errors més comuns en la pràctica de l'enoturisme als cellers". Paul Wagner, president de Balzac Communications & Marketing

10.45 h Pausa cafè

11.15 h "Enoturisme 4.0". Damià Serrano, director de màrqueting de l’Agència Catalana de Turisme.

12.30 h "El perfil de l'enoturista de Catalunya". Ariadna Ribas, product manager de l’Agència Catalana de Turisme.

13.15 h "El neuromàrqueting en el turisme del vi". Dra Cristina Sala, business developement manager.

14 h Dinar networking

15.30h "Taller de tast dirigit" per David Forer, Masters of Wine. Amb la col·laboració de Riedel, The Wine Glass Company.

 

22 d'octubre: ELS HORITZONTS

9 h Presentació del projecte TurisTIC en família: 'Vinya en família'. Marta Farrero, directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

9.15 h "Turisme en família als cellers. El cas de Napa Valley". Paul Wagner, president de Balzac Communications & Marketing

10.15 h Discussió i torn obert de preguntes

10.45 h Pausa cafè

11.15 h "El wine embassador". Glòria Colell, International wine manager

12 h "Antropologia del vi". Jesús Contreras, catedràtic emèrit d’Antropologia Social de la Universitat de Barcelona i director de l’Observatori de l’Alimentació del Parc Científic de Barcelona.

12.45 h "Les oportunitats de l'enoturisme a través del vermut". Ester Bachs, sommelier especialista en vermut

13.15 h "El vermut de Reus". Marta Villalta, gerent de l’Agència Reus Promoció

13.30 h El tast de vermut

La inscripció al simposi té un cost de 40 euros, que inclou coffee i dinar i es pot formalitzar a través de la pàgina web de firaReus: https://imsva91-ctp.trendmicro.com:443/wis/clicktime/v1/query?url=www.firareus.com&umid=3292CFCD-9505-4905-9703-0430D97BCBB2&auth=0ad72ca60b8bf04bf3d250439a9d79133295e2a3-d100afa9516ab1eb541068c92115c2bbf2cc0b0b.

Cartell Simposi Enoturisme
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.