Notes de premsa

Formació per aconseguir que les reunions amb les entitats siguin efectives

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 7/05/2020
Formació reunions efectives

La regidoria de Relacions Cíviques continua el programa de formació a les entitats durant el confinament i aquesta setmana proposa una xerrada amb l’economista i experta en direcció i gestió d’entitats no lucratives, Irene Borràs Garrido, que tracta sobre com aconseguir reunions efectives amb els associats, amb o sense confinament. Forma part del programa Reus@Casa i s'ha adaptat a les noves circumstànies generades arran del COVID-19.

La sessió està pensada per acompanyar i donar suport a les entitats. Segons Montserrat Caelles, regidora de Relacions Cíviques, “les associacions neixen i funcionen amb una vocació molt clara de servei: millorar el barri, potenciar i donar a conèixer determinades problemàtiques, donar suport a persones amb necessitats especials, fomentar el teatre, la música, la cultura... però el seu dia a dia també comporta una part important de direcció, gestió, comptes, o organitzar esdeveniments, entre d’altres, i per això els volem donar suport”.

Des de la regidoria de Relacions Cíviques es du a terme un programa de píndoles de formació online que es publiquen cada dijous o que es poden consultar a través de les webs reus.cat/agenda i entitatsreus.cat i també al canal You Tube i la resta de xarxes socials de Reus_cat.

Amb el recurs d’aquesta setmana s’ofereixen pautes i idees per fer les reunions més efectives i es valora, per exemple, com aconseguir que l’allargada de les reunions no sigui sistemàtica, com prendre decisions de manera consensuada o com arribar a organitzar reunions productives.

Formació reunions efectives
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.