Notes de premsa

Formació gratuïta per trencar el gel amb les noves tecnologies

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 28/04/2005

Mas Carandell posa en marxa un projecte de formació en tecnologies de la informació i la comunicació per a no iniciats. Participar-hi és gratuït.

Els destinataris principals són aquelles persones que fins ara no han pogut accedir al món de les noves tecnologies, per edat, per formació, per la seva situació personal, o per qualsevol altra circumstància, i que volen aprendre a fer un ús bàsic de l’ordinador per tal de, per exemple, escriure una carta, enviar un correu electrònic, fer càlculs, formularis d’accés a pàgines web de cerca de feina o de compres per internet, tractament de fotografies o realitzar cerques per Internet. Aquesta formació pretén millorar les seves capacitats d’ocupació, la seva qualitat de vida i la seva integració.
La formació, que ha començat aquesta setmana, s’impartirà fins al juny, a través de tallers d’entre dues i quatre hores de durada, cadascun. Els tallers, de tipus presencial, s’imparteixen en català en torns de matí i tarda. Les persones usuàries tindran la possibilitat de crear-se itineraris personals ja que els continguts són modulars i independents, sense obligatorietat d’ordre de seqüència. A més a més, Mas Carandell organitzarà activitats d’autoformació i grups d’intercanvi amb la disponibilitat d’un espai amb llibertat d’ús per l’autoformació i per l’accés lliure als recursos.
Encara hi ha places disponibles. Les persones interessades han de posar-se en contacte amb la secretaria de Mas Carandell.
El projecte s’endega amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la informació de la Generalitat de Catalunya.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.