Notes de premsa

Gala benèfica de dansa a favor de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia el 15 de novembre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/10/2014
Imatge dels representants de les entitats organitzadores i col·laboradores de la Gala de dansa benèfica contra la leucèmia

L’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona, el Consorci Teatre Fortuny, la Fundació del Teatre Fortuny i la Fundació Josep Carreras organitzen el pròxim 15 de novembre, a les 21:00 hores, una Gala benèfica per obtenir recursos dedicats a la investigació de la malaltia de la leucèmia, que porta a terme la Fundació Josep Carreras.

Les entrades per assistir a la gala es podran adquirir a 5, 10 i 15 euros a les taquilles del Teatre Fortuny, i també per via electrònica des del web www.teatrefortuny.cat.

 A la gala hi participaran tant alumnes com professors de les escoles adherides a l'Associació de Professors de Dansa, així com ballarins de reconeguda trajectòria artística i projecció dins del món de la dansa tant de casa nostra com del panorama internacional.

Programa

El programa estarà compost per tres parts, i inclou tant peces de ballet clàssic com dansa contemporània i dansa espanyola. A la primera part es projectarà un vídeo de la Fundació Carreras i l’espectacle començarà amb els protagonisme dels alumnes de diferents centres de dansa de les comarques de Tarragona. En primer lloc ballaran una coreografia de Pilar Sánchez, que donarà inici a l’espectacle; posteriorment es podrà veure una coreografia de Roser Carbonell. La següent coreografia és una proposta de Lourdes Gómez, i per acabar la primera part es podrà gaudir d’una peça coreografiada per Mònica Cervantes.

La segona part començarà amb la projecció d’un missatge del ballarí clàssic Igor Yebra. Posteriorment, actuaran les intèrprets Anna M. Borràs, Ariadna Llussà i Jure Gostincar, José M. Jiménez Barón, Martí Fernández, Christian Lozano i, finalment, Nora Peinador, Inés Marroquín i Daniel Pachecho.

A la darrera part hi participaran Núria Díez i Christian Lozano, acompanyats al piano per Anna Mor; Mayo Arii i Marc Jubete, Francis Núñez, Sara Fernández i Aleix Mañé, Alexei Lyubimov i Zuzanna imáková i Pavel Hejnÿ.

La Gala es fa en col·laboració amb la Fundació Josep Carreras, el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, l’Obra Social "la Caixa" i La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, a més del patrocini de la Joieria Solanes, el Barato, Casa Guasch i Pastisseria Mare Molas.

Imatge dels representants de les entitats organitzadores i col·laboradores de la Gala de dansa benèfica contra la leucèmia

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.