Notes de premsa

Inauguració de la placa viària del carrer Josep Vidal i Llecha

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 2/10/2012

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora adjunta de Coordinació i Organització, Teresa Gomis, inauguren la placa viària del carrer Josep Vidal i Llecha, acompanyats de la vídua del jurista i escriptor, Liesel Vidal, així com d’altres respresentants del Centre de Lectura i de la Fundació Vidal i Llecha.

El nom del carrer, situat al costat de l’Institut Escola Pi del Burgar, ret homenatge a Josep Vidal i Llecha, com a reusenc que va treballar per la llibertat i la justícia, i que va mantenir sempre el seu compromís ferm amb la pau i la fraternitat, en defensa dels drets de la persona i dels pobles. Aquest compromís ha continuat vigent gràcies a la tasca de la Fundació que també porta el seu nom, i que està estretament vinculada al Centre de Lectura.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.