Notes de premsa

Inauguració de l’exposició sobre «Les Dones del 36», a la Biblioteca Central Xavier Amorós

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 3/05/2004

’avui dilluns, 3 de maig, fins al 15 de maig, es podrà visitar a la Biblioteca Central Xavier Amorós l’exposició «Les Dones del 36».

L’exposició s’estructura en tres blocs. El primer recull informació general i la cronologia dels fets més significatius, amb especificacions especialment rellevants sobre les dones. El segon bloc se centra en l’escola de l’època i la visió de les nenes sobre la guerra. El tercer dedica un panell a cadascuna de les fundadores de «Les Dones del 36».
La mostra s’inaugura a les 19:30 h, amb una xerrada que anirà a càrrec de Carme Casas Godessart, membre de l’associació «Dones del 36». La presentació anirà a càrrec de la regidora de Polítiques per a la Igualtat, M. Teresa Vallverdú, i del tinent d’alcalde de Cultura, Xavier Filella. Abans de començar la xerrada, s’atendrà als mitjans de comunicació interessats.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.