Notes de premsa

Informació als afectats d’Air Madrid

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 2/02/2007

cina Municipal d’Informació al Consumidor de l’Ajuntament de Reus informa als afectats d’Air Madrid que el jutjat Mercantil número 5 de Madrid ha declarat el concurs necessari de creditors d’Air Madrid Linies Aèries, S.A.

Els afectats han de comunicar a aquest jutjat l’existència dels crèdits dels que sigui titular, i ho ha de fer abans del dia 20 de febrer de 2007. Les persones afectades disposen de la informació necessària i de les passes a seguir a la pàgina web http://administracionconcursal.airmadrid. com.
Les persones que tinguin el seu domicili a Reus i tinguin dubtes o no disposin d’accés a internet poden passar a informar-se per l’OMIC de Reus (C/ Sant Carles i Sant Josep 9, bx. Tel. 977010050, horari de 9:00h a 14:00h. de dilluns a divendres).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.