Notes de premsa

Innovació, sostenibilitat, digitalització i noves tendències en el sector turístic, al nou seminari web de Mas Carandell

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 6/04/2021
Seminari Mas Carandell

El gerent del Centre d’Excel·lència en Innovació Turística i director d’operacions i innovació turística del Centre Tecnològic de Catalunya Eurecat, Ignacio de las Cuevas, ofereix aquest dimecres, 7 d'abril a les 12:00h el seminari web Reset Turístic. Nou escenari, noves oportunitats, en el marc del qual ens presentarà d’una manera dinàmica i interactiva diversos aspectes innovadors i noves tendències del sector. Al final de la seva intervenció hi haurà un espai pel debat i intercanvi de diferents punts de vista amb les persones participants.

Com explica el regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, “el turisme és un dels grans sectors afectats per la pandèmia que planteja un punt d'inflexió entre l’abans i el després de la COVID, per això se’ns planteja la necessitat de conèixer i implementar nous models per atendre les noves demandes dels mercats turístics, i res millor que conèixer i reflexionar al voltant d’aquestes qüestions de la mà del professional de las Cuevas, manager del Centre d’Excel·lència amb seu a Vila-seca”.

Per participar a la sessió de demà, que és d’accés lliure via Zoom, només cal inscripció prèvia en aquest enllaç , i Mas Carandell enviarà l'enllaç a la sala per correu electrònic el mateix dia.

Aquest seminari web s’ofereix en el marc del Pla de dinamització econòmica Reactivem Reus, impulsat per Mas Carandell conjuntament amb la Regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus. El cicle de seminaris web pretén, a través de l'assessorament expert, impulsar el coneixement i la implementació de bones pràctiques al territori, i revertir al màxim els efectes derivats de la crisi de la pandèmia.

Seminari Mas Carandell
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.