Notes de premsa

Inscripcions obertes pel III Canicròs de Reus, que es farà el dia 20 de novembre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 10/11/2022
Presentació Canicros 2022
Presentació Canicros 2022

El III Canicròs de Reus i la passejada solidària tindran lloc aquest pròxim dia 20 de novembre a la Urbanització Sant Joan de Reus. L’esdeveniment està organitzat pel club reusenc USK-Team, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus.

Les inscripcions ja estan obertes i, enguany, hi ha tres modalitats:

- Cursa Canicròs (que costa 18 euros) i està oberta a partir dels 16 anys. Inclou samarreta, bossa de corredor i entrepà, i les sortides seran per ordre d’inscripció.

- La passejada solidària, que és gratuïta, però per a la qual també cal inscripció per preveure la participació i adquirir la samarreta (10 euros)

- I, finalment, el Canicròs infantil, que és obert a infants dels 3 als 15 anys.

Josep Cuerba, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, ha manifestat que el canicròs aporta tant valors esportius com valors envers als animals. Aquesta unió de la passió per córrer de cada atleta i de gaudir de la natura en companyia dels seus animals, fan d’aquest esport únic”.

El III Canicròs de Reus proposa enguany una variant del circuït, que farà un total de 7,2 quilòmetres i tornarà a passar per rieres i camins, trepitjant els termes municipals de Reus, Castellvell i Almoster. Aquesta cursa formarà part del Circuit Popular de Canicròs – CCPC.

La passejada popular i solidària serà de 5 quilòmetres i està dirigida tant a les persones que la vulguin fer amb les seves mascotes, com a les persones que la vulguin fer soles, acompanyant i donant suport a aquest acte solidari.

Pel que fa al Canicròs infantil, està pensat per infants i joves de fins a 15 anys acompanyats d’un adult, que recorreran un circuit d’entre 300 i 1.000 metres. No es tracta d’una cursa competitiva, per a la qual cosa, hi haurà premis per a tothom en finalitzar la carrera.

Des de l’organització s’ha remarcat que “volem que el proper 20 de novembre esdevingui una gran festa per consolidar la disciplina esportiva del canicròs a Reus i que tots puguem gaudir-la amb els amics, la família i amb els nostres gossos”, ha manifestat Carlos Gallego, del club reusenc USK-Team.

El programa

El programa de la jornada és el següent:

  • 7:45 – 8:45 : Control veterinari i entrega de dorsals cursa canicròs
  • 8:45 : Entrada zona esportiva i reunió informativa canicròs
  • 9:00 : Sortida canicròs
  • 10:00 : Sortida canicròs infantil
  • 10:30 : Podis
  • 7:45 – 10:30 : Entrega dorsals passejada solidària
  • 11:00 : Sortida passejada solidària

Per a qualsevol informació es pot consultar a la web canicrosdereus.com

Presentació Canicros 2022
Presentació Canicros 2022
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.