Notes de premsa

Ja són a la venda les entrades per al partit internacional de bàsquet DKV Joventut- Dinamo de Sant Petersburg

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 20/09/2004

Des d’aquest dilluns, 20 de setembre, ja es poden adquirir les entrades per al partit internacional de bàsquet que enfrontarà el DKV Joventut i el Dinamo de Sant Petersburg, a les instal·lacions de Pavelló Olímpic Municipal de Reus, el pròxim 22 de setembre a les 20:30 h.

En el descans del matx, es presentaran públicament els equips del projecte municipal Probàsquet Reus. Així mateix, abans de començar el partit entre els equips català i rus, es disputaran altres dos partits a les 17:15 i les 18:30 h, entre la selecció Probàsquet Reus BC i els equips catalans ADT (Torreforta) i Lleida Bàsquet.
Les entrades es poden adquirir per un preu de 5 euros al Pavelló Olímpic Municipal els dies 20, 21 i 22 a la tarda i a l’oficina de turisme ubicada al carrer de Sant Joan. El menors de 14 anys hi tindran accés lliure.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.