Notes de premsa

Jaume Renyer s'incorpora al Centre d'Estudis de Temes Contemporanis

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 31/08/2004

El secretari general de l'Ajuntament de Reus, Jaume Renyer, s'incorpora a la direcció del Centre d'Estudis de Temes Contemporanis, organisme depenent del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya, a partir de dimecres, 1 de setembre.

El seu lloc l'ocuparà el fins ara secretari general adjunt, Fernando Grugués, que ja el va substituir quan va formar part del Consell Consultiu de la Generalitat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.