Notes de premsa

Joan Brossa centra l'activitat de les Biblioteques Municipals adreçada als instituts per al dia de Sant Jordi

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 17/04/2019
Biblioteca sobre rodes

El Servei Municipal de Biblioteques de Reus per la Diada de Sant Jordi organitza tota una sèrie d'activitats que tindran lloc tant a la Plaça Mercadal com a la Plaça d'Evarist Fàbregas. Entre les activitats programades, les biblioteques ofereixen als Instituts de la ciutat una activitat de descobriment sobre l'obra del Poeta Visual Joan Brossa.

En el centenari del seu naixement, les biblioteques de Reus han volgut retre homenatge al genial poeta avantguardista barceloní proposant als joves l'activitat Brossa breakout: «El secret de l'artista» creat i dinamitzat per Teresa Saborit i recomanat per la Fundació Brossa.

Els participants de l'acció trobaran una maleta misteriosa tancada amb el nom de Joan Brossa i hauran de resoldre en grup tots els enigmes plantejats per poder conèixer el contingut misteriós de la maleta.

«El secret de l'artista» tindrà lloc a la Plaça Pallol durant la diada de Sant Jordi de les 10:00 h fins a les 14:00 h en el marc de la Biblioteca sobre rodes, la foodtruck que apropa la lectura a diferents punts de la ciutat i que en aquesta ocasió comptarà amb la participació dels alumnes de diferents instituts de Reus.

Les Biblioteques Municipals ja van dedicar el mes de març a la poesia visual en homenatge a Brossa, amb la programació del cicle "Març marçot, versos per tot" que va comptar amb la programació d'11 activitats i una assistència total de 740 persones.

El Dia de Sant Jordi serà una nova oportunitat per a totes les persones que vulguin conèixer el projecte de la Biblioteca Sobre Rodes que tres dies cada mes acosta el servei bibliotecari en altres indrets de la ciutat més allunyats de les Biblioteques Municipals. D'aquesta manera, els usuaris es podran adreçar a la plaça d'Evarist Fàbregas durant el matí. Dimecres dia 24 d'abril, de 16:00 h a 19:00 h, la biblioteca mòbil estarà a la plaça Abat Oliba, i finalment, el dijous dia 25 d'abril, de 10:00 h a 13:00 h, estarà als Jardins del Mas Carandell, al barri Gaudí. 

Biblioteca sobre rodes
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.