Notes de premsa

Jordi Manent i Tomàs s'incorpora com a coordinador de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 1/06/2016
Foto de Jordi Manent

El filòleg Jordi Manent i Tomàs (Barcelona, 1977) assumeix des d'aquest dimecres, 1 de juny, la coordinació de l'esdeveniment Reus Capital de la Cultura Catalana 2017. Manent ha estat seleccionat després de superar el procés obert el passat mas per cobrir aquesta plaça.

Les funcions bàsiques que portarà a terme la persona coordinadora de Reus CCC 2017 seran la direcció i la coordinació de les programacions previstes. Entre les funcions específiques hi haurà el lideratge de l'equip de treball, definir objectius i desenvolupar estratègies; planificar, organitzar i supervisar les estratègies; definir i adequar metodologies de treball, mecenatge i captació de fons i interaccionar amb la resta d'àrees de l'Ajuntament per treballar i potenciar les accions transversals.

Jordi Manent i Tomàs és llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona. Estudiós de l’obra de Pompeu Fabra, ha estat professor de català, ha exercit de traductor i de corrector i ha treballat al Servei de Política Lingüística del Govern d’Andorra. Ha publicat diferents llibres i col·labora en diversos mitjans escrits. Ha estat membre de la junta directiva d’Òmnium Cultural (2002-2006) i de la Plataforma per la Llengua (1994-2012), on ha treballat en planificació i dinamització de la política lingüística duta a terme des de la societat civil. Entre el maig del 2012 i el maig del 2016 ha estat director del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

Foto de Jordi Manent
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.