Notes de premsa

Jornada de participació “La salut al nostre barri” a Horts de Miró

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 10/06/2019
Cartell de la jornada

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) Horts de Miró de Reus, l’Ajuntament de Reus i l'Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya organitzen aquest dimarts 11 de juny, la jornada de participació amb la ciutadania “La salut al nostre barri”. L'acte s'emmarca en el programa COMSalut —del departament de la Salut de la Generalitat i en el que hi participen, entre altres agents, diverses regidories de l'Ajuntament de Reus— que permet treballar la salut amb una orientació comunitària.

L'acte d'aquest dimarts, s'inicia a les 17:00h al Centre Cívic Llevant, i té com a objectiu informar sobre projectes i activitats; i compartir converses, dubtes o angoixes amb la població per detectar necessitats i possibilitats de millora en termes de salut i de benestar.

Els professionals de l’EAP projectaran un vídeo en el que expliquen les característiques urbanístiques, demogràfiques i socioeconòmiques del barri. I expopsaran el diagnòstic de salut de la població d’Horts de Miró, realitzat a partir d’indicadors de salut, diferents bases de dades dels darrers 5 anys, i d’entrevistes a persones que viuen i/o treballen al barri. Aquest diagnòstic és complementari al del pla de salut de la ciutat.

La jornada participativa també tindrà activitats lúdiques com contacontes, activitats infantils, berenar i ball del gegant del barri.

L'Ajuntament de Reus participa en aquest projecte a través de la regidoria de Benestar Social, la regidoria de Salut i la regidoria de Participàció, Ciutadania i Transparència.

Cartell de la jornada
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.