Notes de premsa

Jornada de portes obertes al nou espai ‘Respir familiar’ de la cooperativa de cures Les Abelles

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 13/05/2022
Portes Obertes Les Abelles

La cooperativa de cures i atenció a les persones Les Abelles organitza aquest dissabte, 14 de maig, de les 11 a les 13 hores, una jornada de portes obertes per donar a conèixer el nou espai ‘Respir familiar’, creat per a persones amb diversitat funcional motriu i intel·lectual lleu i que forma part d’una nova línea d’acció social i de suport a les famílies.

L’espai ‘Respir familiar’ està dirigit a nens i nenes a partir de 8 anys, joves fins a 35 anys i grups d'adults. Funcionarà en grups per franja d'edat i amb un màxim de 8 persones.

La cooperativa Les Abelles va nèixer l’any passat impulsada amb l’ajut de l’IMFE Mas Carandell i de la Regidoria d’Empresa i Ocupació en el marc del Pla de Reactivació socioeconòmica Reactivem Reus, desenvolupat per reactivar l’economia dels efectes de la pandèmia. Concretament, les Abelles va rebre finançament i acompanyament d’una de les línies estratègiques de l’àmbit de l’activitat econòmica per promoure la responsabilitat social corporativa a la ciutat. La cooperativa Les Abelles també forma part de la recentment presentada Comunalitat Urbana Reus Sud.

Aquest projecte va néixer per millorar l’atenció i qualitat de vida de les persones grans i/o amb necessitats especials, un col·lectiu que s’ha vist molt afectat per la crisi sanitària, però a la vegada té altres objectius no menys importants com millorar les condicions laborals i dignificar el treball em l'àmbit de la cura i atenció a les persones, fomentar la regularitza­ció laboral d’aquest tipus de serveis i potenciar l’economia social i solidària a la ciutat.

Portes Obertes Les Abelles
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.