Notes de premsa

Jornada sobre les franquícies com a oportunitat de negoci

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 4/10/2019
Cartell i programa La Franquícia

La regidoria d'Empresa i Ocupació ha preparat per al pròxim dijous 10 d'octubre la jornada "La franquícia com a oportunitat de negoci" que es durà a terme a FiraReus. 

A les 9:30 h es farà la recepció i benvinguda als participants de la jornada, que començarà a les 10:00 amb la inauguració a càrrec del regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament, Carles Prats. Tot seguit es farà la primera ponència "Bases del Sistema de Franquícia, avantatges i inconvenients", a càrrec de Xavier Vallhonrat, president de l'Associació de Franquícies de Catalunya, que presentarà l'informe de la Franquícia a Reus. 

A les 10:40 h diferents marques de franquícia podran presentar-se davant dels assistents durant 10 minuts en el que seran casos pràctics d'èxit de marques franquiciadores. Hi participaran BEEP-Tic Nova, Mail Boxes Etc, Century 21, Elefante Axul Autonet & Oil, María Padilla, Llagurt, The Fresh Poké i CEX.

Amb un coffee break i un networking obert a tots els assistents amb els directius de les marques la jornada arribarà a les 14:00 h.

La inscripció és gratuïta a la web www.firareus.com.

 

Cartell i programa La Franquícia
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.