Notes de premsa

Jornada sobre xarxes socials i speed networking a Redessa

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Jornada speed networking a Redessa

Una trentena d’empreses de Redessa han participat aquest dijous 1 de desembre de la jornada sobre xarxes socials i speed networking organitzada per la societat de promoció econòmica liderada per l’Ajuntament de Reus.

La jornada ha consistit en una xerrada sobre xarxes socials i empresa, amb una aproximació als espais d’interacció social, les xarxes socials d’oci i les xarxes socials professionals. Posteriorment s’ha realitzat una trobada speed networking entre totes les empreses participants. El format de l'acte és una trobada empresarial inspirat en l’speed dating o entrevistes curtes de 5 minuts bidireccionals entre tots els participants.

Jornada speed networking a Redessa
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.