Notes de premsa

Joventut organitza la jornada d'orientació acadèmica "De tu a tu"

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 26/04/2021
Jornada d'Orientació

La regidoria de Salut i Ciutadania, a través del Casal de Joves La Palma, i l'Oficina Jove del Baix Camp han organitzat una jornada d'orientació acadèmica, que s'ha batejat com "De tu a tu", per al pròxim dia 29 d'abril a les 17:30h. La sessió serà en línia i està pensada perquè tots les joves que tinguin dubtes sobre els estudis que volen cursar puguin parlar amb altres alumnes que ja estan fent els estudis desitjats. 

Les inscripcions es poden fer a www.joventutreus.cat/orientacio

Des del Casal de Joves La Palma s'obre també un correu electrònic info.joventut@reus.cat perquè s'hi puguin fer arribar els dubtes previs o si es desitja més informació. 

La Jornada d'orientació "De tu a tu" està pensada per a alumnat de diferents opcions acadèmiques (Cicles formatius, Graus universitaris, Batxillerat, PFIs,...). L'objectiu és assessorar en línia a joves que volen continuar amb la formació reglada; o que per altra banda, fa temps que no estudien i es plantegen reprendre els seus estudis.

Dubtes sobre si continuar amb el Batxillerat o passar-se a un Cicle formatiu, quin tipus de Batxillerat es vol fer (social, d'humanitats, ciències o tecnologies), quines diferències hi ha entre els diferents graus o, per exemple què és la FP dual, són algunes de les qüestions que es tractaran a la jornada, amb l'avantatge que les informacions es fan arribar en primera persona. 

Compta amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, l'Institut Baix Camp, l'Institut Domènech i Montaner, l'Institut Gaudí, l'Institut d'Horticultura i Jardineria, l'Institut Josep Tapiró, l'Institut Roseta Mauri, l'Institut Salvador Vilaseca, l'Escola d'Art i Disseny de Reus, el Col·legi Maria Rosa Molas, el Mas Carandell, la CFA Marta Mata (Escola d'Adults) i, finalment, CFA Reus.

 

Jornada d'Orientació
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.